<< Terug

Categorie:
Bands
Artiestgroep:
Band
Tijdsduur:
4x45min.
Geluid:
Incl. geluid, max. 200 pers.
Bezetting:
6
Prijs: *
€ 1.795,- ex btw ex BUMAUnit five boeken?Unit Five bestaat uit 6 enthousiaste muzikanten die met volle overgave niet alleen hun instrumenten bespelen maar zeker ook het aanwezige publiek!

Onze uitgebreide repertoirelijst bestaat o.a. uit Nederpop, rock & dance classics, apres ski en natuurlijk de laatste Top 40 hits. Bij ons kiest u niet voor een vooraf geselecteerde lijst van nummers, maar voor de muziek die u wilt horen! Daarnaast zijn wij instaat direct op de wensen van het publiek in te spelen zodat een juiste "mix" ontstaat met voor ieder wat wils!

Unit Five staat voor 100% feestgarantie, waarbij de hits elkaar in hoog tempo zullen opvolgen. Ons vocale gedeelte wordt verzorgt door Sam, Jacco, Ton & Jos waardoor er een unieke afwisseling en minimaal 2 stemmige koorzang ontstaat. Het instrumentale gedeelte wordt vol overgave verzorgt door: Erwin (solo gitaar/toetsen), Jurgen (electrisch & akoustisch gitaar/toetsen), Jacco (drums) & Ton (basgitaar).

Muzikale kwaliteit en entertainment staan bij ons hoog in het vaandel, maar de aankleding is zeker niet vergeten. Wij verzorgen daarom niet alleen "de muziek" maar nemen ook een moderne licht- en geluidsinstallatie mee die o.a. bestaat uit bewegende lichteffecten. Daarnaast gaan de muzikanten van Unit Five altijd gekleed in een stijl die past bij uw feest of evenement.

Kortom Unit Five maakt van uw feest het FEEST!


Unit five boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Unit five: Unit five huren, Unit five inhuren, Unit five boeken, boekingen Unit five, artiestenbureau Unit five, artiestenburo Unit five, prijs Unit five, boekingskantoor Unit five, Unit five kosten, Unit five management

Unit five
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten