<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30min.
Geluid:
Incl. monitor- of A-set.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 1.495,- ex btw ex BUMAHenk Dissel boeken?Als tweejarige jongen stond hij al op de tafel te zingen. Henk Dissel is nu twintig jaar en hij zingt nog steeds. In 2004 had Henk zijn eerste grote optreden in het Figi theater in Zeist. Drie jaar later ontmoette Henk in datzelfde theater tekstschrijver Emile Hartkamp. Henk werd uitgenodigd om een nummer op te nemen. Met dit liedje, 'De route van mijn leven', heeft de jonge Zeistenaar de jury van Sterren.nl Academy overtuigd van zijn zangtalent.

In het programma Sterren.nl Academy heeft Henk veel contacten weten te leggen in de artiestenwereld en ook een single op mogen nemen bij Edwin van Hoevelaak. Het nummer '10 seconden later' werd zeer goed ontvangen door het publiek. Als Henk in de finale van Sterren.nl Academy tweede wordt betekent dat echter niet het einde van zijn carrière, nee Henk gaat gewoon verder en boekt telkens weer een vooruitgang.

In mei 2009 komt Henk met zijn nieuwe single 'Ik wil jou' geschreven door Kees Tel en dit nummer belandt zelfs twee maal in de top 100. Ook 2010 was voor Henk weer een heel mooi jaar met een nieuwe platenmaatschappij (EMC Recordings) achter zich bracht hij twee nieuwe singles uit genaamd: 'Vanavond' en 'Ik geloof nog steeds in jou'. Beide singles wisten de top 100 te behalen en waren op vele radio- en Tv stations te zien en te horen.

Ook het jaar erop begon; 'Ik geloof nog steeds in jou' stond in de eerste week van dit nieuwe jaar op nummer 43 in de top 100 en bereikte als hoogste positie nummer 34. De daarop volgende single was de single 'Alleen maar jou'. Ook deze single stond wekenland in de Single Top 100 en bracht veel publiciteit met zich mee.

De nieuwe single 'Denk je nog wel aan mij', opgenomen in de studio van Evert Abbing (o.a Lois Lane, Marco Borsato en Glennis Grace) verschijnt halverwege oktober van 2011 in samenwerking met het label ABC Entertainment, dat al enige tijd het management van Henk verzorgt. De single is enorm succesvol; airplay op vele radiozenders, TV optredens, een 28e positie in de Single Top 100 en een steeds voller wordende agenda vallen hem ten deel.

Ondertussen is Henk ook een eigen show gestart welke onder de naam 'Henk Dissel on tour' succes kent in kroegen in o.a. Zeist en daar buiten. Tijdens 'Henk Dissel on Tour' verwelkomt hij steeds muzikale gasten. In het populaire Amsterdams feestcafé Jantjes Verjaardag krijgt Henk zijn eigen avonden.

In de lente van 2012 verschijnt de single 'Lange nacht'; een feestelijke en muzikale song die met het verwelkomen van de lente op veel positieve reacties mag rekenen. Maar het hoogtepunt van 2012 tot nu toe is toch wel het winnen van de Halftime Show bij De Toppers! Henk mag op 17, 18 en 19 mei in een volle ArenA een optreden verzorgen met een 4-tal andere artiesten.


Henk Dissel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Henk Dissel: Henk Dissel huren, Henk Dissel inhuren, Henk Dissel boeken, boekingen Henk Dissel, artiestenbureau Henk Dissel, artiestenburo Henk Dissel, prijs Henk Dissel, boekingskantoor Henk Dissel, Henk Dissel kosten, Henk Dissel management