<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30min.
Geluid:
Incl. A- of M-set.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 1.395,- ex btw ex BUMAPeter Loree boeken?Peter Loree begon zijn carrière als zanger/entertainer in de bekende Aprés Skihut te Rotterdam.
Na een lange tijd gezongen te hebben in dit welbekende feestcafé, heeft hij samen met zijn collega de formatie 'Het Feestteam' opgericht. Met 'Het Feestteam' scoorde Peter diverse Top 100 hits en heeft hij de grootste podia van Nederland onveilig gemaakt en is hij meerdere malen uitgeroepen tot 'Beste Feestact van Nederland'. Grote evenementen als 538 Museumplein Koninginnedag, AHOY Nacht van Oranje: Peter Loree draait er zijn hand niet voor om.

In maart 2011 kwam Peter Loree met de release van zijn eerste solosingle 'Ik doe wat ik wil'. De smaak te pakken gekregen, liet de tweede release in de vorm van 'Kom van dat dak af!' niet lang op zich wachten. Ook zijn derde single 'Marianneke' krijgt op menig feest de voetjes van de vloer. En hier zal het zeker niet bij blijven! Peter Loree geeft aan ieder nummer, bekend of onbekend, zijn eigen 'twist', en maakt zo van ieder lied een absolute feestknaller.

Door zijn jarenlange ervaring, is het voor Peter Loree geen enkel probleem om ieder feest of evenement tot een daverend succes te maken, waar nog tijden lang over nagepraat zal worden.

Tijdens zijn optreden zal Peter Loree uiteraard zijn singles ten gehore brengen, maar zal hij u ook meenemen op een 'trip down memory lane' in de vorm van een aantal feestmedleys die iedereen uit volle borst zal kunnen meezingen.


Peter Loree boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Peter Loree: Peter Loree huren, Peter Loree inhuren, Peter Loree boeken, boekingen Peter Loree, artiestenbureau Peter Loree, artiestenburo Peter Loree, prijs Peter Loree, boekingskantoor Peter Loree, Peter Loree kosten, Peter Loree management

Peter Loree
Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten