<< Terug

Categorie:
Bands
Artiestgroep:
Band
Tijdsduur:
3x45min.
Geluid:
Incl. B-set tot 750 pers.
Bezetting:
6
Prijs: *
V.a. € 4.295,- ex btw ex BUMAHollywood Boulevard boeken?Onder leiding van Jan Buis groeide Hollywood Boulevard uit tot één van de meest gerenommeerde bands van Nederland. De laatste 10 jaar van zijn leven liet André Hazes zich uitsluitend live begeleiden door dit muzikaal zeer onderlegde gezelschap. En niet alleen Hazes, ook artiesten als the Three Degrees, Tavares en Big, Black and Beautiful maakten gebruik van de muzikale diensten van Hollywood Boulevard.

We zouden de band tekort doen door ze uitsluitend als begeleidingsband neer te zetten. De band zelf staat ook garant voor een muzikaal stuk vuurwerk en entertainment van de bovenste plank.

De band is te boeken in een standaard bezetting van 6 personen en in een XL formatie van 9 personen.

In 2012 gaat de band samen met Django Wagner een reeks concerten in het land verzorgen.


Hollywood Boulevard boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Hollywood Boulevard: Hollywood Boulevard huren, Hollywood Boulevard inhuren, Hollywood Boulevard boeken, boekingen Hollywood Boulevard, artiestenbureau Hollywood Boulevard, artiestenburo Hollywood Boulevard, prijs Hollywood Boulevard, boekingskantoor Hollywood Boulevard, Hollywood Boulevard kosten, Hollywood Boulevard management

Hollywood Boulevard
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten