<< Terug

Categorie:
Bands
Artiestgroep:
Band
Tijdsduur:
3x45min.
Geluid:
Inprikset (incl. monitoring) en privéfeesten in zalen tot 150 pers. incl. kleine lichtset en geluid.
Bezetting:
3
Prijs: *
V.a. € 1.195,- ex btw ex BUMADakkeraf boeken?NIET ZOMAAR EEN BAND…

Van Nederpop naar Rock, hits van nu en nog veel meer. Bij Dakkeraf gaat altijd het dak er af!

Drie mannen op het podium, drie instrumenten en drie stemmen; genoeg voor een dijk van een geluid. Vanaf de eerste minuut is het feest, de beuk erin en gaan!!

Dakkeraf werkt “aanstekelijk” wordt vaak gezegd want iedereen doet mee met de bekende nummers die op zijn Dakkerafs worden gebracht. Vol energie, humor en samen met het publiek wordt elke show van Dakkeraf dan ook een knaller om niet snel te vergeten.

Dakkeraf is tevens bekend van verschillende top 100 noteringen met eigen nummers en vele radio- en tv-optredens, o.a. bij “Life 4 You” en “Hart voor Muziek” op tv en de “Gielmobiel” op 3Fm.

Eén aandachtspunt: herstelwerkzaamheden aan dakconstructies worden niet vergoed. Ondanks jarenlange ervaring door het hele land kan Dakkeraf hier geen verantwoordelijkheid voor nemen. Wel voor het voorwerk, want het dak gaat er hoe dan ook af!


Dakkeraf boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Dakkeraf: Dakkeraf huren, Dakkeraf inhuren, Dakkeraf boeken, boekingen Dakkeraf, artiestenbureau Dakkeraf, artiestenburo Dakkeraf, prijs Dakkeraf, boekingskantoor Dakkeraf, Dakkeraf kosten, Dakkeraf management

Dakkeraf
Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten