<< Terug

Categorie:
Bands
Artiestgroep:
Band
Tijdsduur:
1x60min.
Geluid:
Exclusief geluid.
Bezetting:
5
Prijs: *
V.a. € 1.200,- ex btw ex BUMAJan van Brusselband boeken?De Jan van Brusselband bestaat inmiddels een dikke tien jaar.

Hun single “Theezakje” was een bescheiden hit en de band was met dit nummer op de nationale TV (Tros) te zien (1998).

De optredens van de band worden gekenmerkt door de volgende woorden: energiek, opzwepend, vermakelijk, aanstekelijk en eigenzinnig. De stijl van de band toont verwantschap met die van Rowwen Hèze en Pater Moeskroen, maar is toch duidelijk anders.

Eigen composities zijn een belangrijk deel van de show. Af en toe komt er een cover voorbij. De folk is duidelijk terug te horen door het gebruik van o.a. accordeon en tin-whistle (Ierse fluit), maar ook een scheurende gitaar ontbreekt niet. De slogan: “fris, folky en het rockt” is dus zeker van toepassing!

In het voorjaar van 2009 verscheen de single “Twee emmertjes water halen“. Dit nummer haalde moeiteloos de Top 100. De Jan van Brusselband was te gast in menig tv-programma. De opvolger “Thuis” werd een bescheiden hit maar bleek het live geweldig te doen.

In oktober van 2010 werden de opnames van het nieuwe album afgerond en verscheen de eerste single van het album: “Mannen van Stavast” De opvolger was “De dronken zeeman“. Op donderdag 21 april 2011 is het nieuwe cd-album van de band gepresenteerd. De titel van het album is “LOS”.


Jan van Brusselband boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Jan van Brusselband: Jan van Brusselband huren, Jan van Brusselband inhuren, Jan van Brusselband boeken, boekingen Jan van Brusselband, artiestenbureau Jan van Brusselband, artiestenburo Jan van Brusselband, prijs Jan van Brusselband, boekingskantoor Jan van Brusselband, Jan van Brusselband kosten, Jan van Brusselband management

Jan van Brusselband
Follow me on Twitter Follow me on Facebook
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten