<< Terug

Categorie:
Bands
Artiestgroep:
Band
Tijdsduur:
3x45min.
Geluid:
Incl. B-set tot 750 pers.
Bezetting:
5
Prijs: *
V.a. € 2.950,- ex btw ex BUMADe mannen van oranje boeken?Waar blijft nou die leuke Nederlandstalige band?

Die ene band die alleen maar Hollandse feestmuziek speelt en daarmee elk publiek, van jong tot oud, aan het hossen en springen krijgt. Die ene band die zorgt dat elke Hollandse feestavond aan elkaar gespeeld wordt met repertoire dat hier echt bij past. Die alle optredende artiesten kan begeleiden en die zelfstandig een hele avond lang het echte Nederlandstalige levenslied kan spelen.

Die band is er nu: De Mannen Van Oranje!

En nee, De Mannen Van Oranje is geen Nederpop band. Ook is het geen “Nederrock”- of “smartlappenformatie” en zeker geen allround orkest dat op verzoek een paar nummers van Bauer of Hazes speelt en dan weer doorgaat met Engelstalig repertoire.

De Mannen Van Oranje brengt UITSLUITEND NEDERLANDSTALIG FEESTREPERTOIRE! Enkel en alleen de toppers van het Hollandse lied en dat de hele avond lang! Liedjes van Jan Smit, Nick en Simon, Wolter Kroes, Jannes, Gebroeders Ko, Frans Bauer etc. etc.!

In feesttenten, op dorpsfeesten, pleinfeesten en studentenfeesten, bij bedrijfsfeesten, op bruiloften en partijen: De Mannen Van Oranje is onmisbaar! Geen gedoe, gewoon gezellig.


De mannen van oranje boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords De mannen van oranje: De mannen van oranje huren, De mannen van oranje inhuren, De mannen van oranje boeken, boekingen De mannen van oranje, artiestenbureau De mannen van oranje, artiestenburo De mannen van oranje, prijs De mannen van oranje, boekingskantoor De mannen van oranje, De mannen van oranje kosten, De mannen van oranje management

De mannen van oranje
Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten