<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
3x50min.
Geluid:
Incl. A-set geluid tot max. 150 pers. of inprikken op aanwezig geluid.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 595,- ex btw ex BUMASipke de Boer boeken?Sipke de Boer is al jaren aktief in de Nederlandse muziekscene. De eerste band waarin hij furore maakte was de Beugelband. Met deze band speelde hij in het eerste decennium van deze eeuw op vele dorpsfeesten en feesttenten. Daarna stapte hij over naar de Suskes (zie op deze site bij de bands), waamee hij nog steeds vaak optreedt.

Naast de Suskes is Sipke vooral aktief als solozanger/entertainer. Met een gitaar en vaak met bassdrum brengt Sipke sfeer en gezelligheid op elk feest. Als geen ander voelt Sipke de stemming aan en met zijn brede repertoire weet hij elke zaal voor zich te winnen. Daarom is Sipke als soloartiest de juiste keuze voor een bruiloft, personeelsfeestje, kroeg of tent.

Daarnaast is Sipke ook zeer creatief. Hij schrijft liedjes voor zichzelf en voor anderen zoals JelleB, René Becker en de Zware Jongens.


Sipke de Boer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Sipke de Boer: Sipke de Boer huren, Sipke de Boer inhuren, Sipke de Boer boeken, boekingen Sipke de Boer, artiestenbureau Sipke de Boer, artiestenburo Sipke de Boer, prijs Sipke de Boer, boekingskantoor Sipke de Boer, Sipke de Boer kosten, Sipke de Boer management

Sipke de Boer
Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten