<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
3x40min.
Geluid:
Incl. A-set geluid tot max. 200 pers.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 695,- ex btw ex BUMARocky Vosse boeken?Rocky Vosse begon met zingen op feesten en kermissen in de regio Noord Holland. Zijn eerste single was: “Donker om me heen“. In het voorjaar van 2008 deed Rocky Vosse mee met de wedstrijd “De Leeuw die brult weer” van Sterren.nl.

Hij werd unaniem uitgeroepen tot winnaar en eind mei van dat jaar verscheen de single met dezelfde titel: “De leeuw die brult weer“.

Na dit succes kreeg Rocky Vosse een platencontract en scoorde in 2010 een grote hit met “Pretty Belinda“. En in 2011 wist hij te scoren met een remake van “Is everybody happy“.

Live brengt Rocky een half uurtje of avondvullend vrolijk entertainment met, naast zijn eigen single, een mengeling van bekende feesttoppers en meezingers.


Rocky Vosse boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Rocky Vosse: Rocky Vosse huren, Rocky Vosse inhuren, Rocky Vosse boeken, boekingen Rocky Vosse, artiestenbureau Rocky Vosse, artiestenburo Rocky Vosse, prijs Rocky Vosse, boekingskantoor Rocky Vosse, Rocky Vosse kosten, Rocky Vosse management

Rocky Vosse
Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten