<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
3x40min.
Geluid:
Incl. A-set geluid tot max. 200 pers.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 695,- ex btw ex BUMAJan Spijkerman boeken?Jan Spijkerman, afkomstig uit de provincie Drenthe, is een jonge zanger die niet alleen als half uur act is te boeken maar ook als avondvullende zanger.

Jan is een echte feestmaker en weet overal te zorgen voor een uitbundige sfeer. Het accent van Jan’s repertoire ligt op het Nederlandstalige.

Zijn single “Stom” is uitgekomen in januari 2010 en kwam in de eerste week al binnen op de 70e plaats van de Mega Top 100. De single wordt meteen na de release opgepikt door zenders als Radio NL, radio Continu en radio Simone. De bijbehorende clip krijgt vervolgens veel aandacht bij TV Oranje.


Jan Spijkerman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Jan Spijkerman: Jan Spijkerman huren, Jan Spijkerman inhuren, Jan Spijkerman boeken, boekingen Jan Spijkerman, artiestenbureau Jan Spijkerman, artiestenburo Jan Spijkerman, prijs Jan Spijkerman, boekingskantoor Jan Spijkerman, Jan Spijkerman kosten, Jan Spijkerman management

Jan Spijkerman
Follow me on Twitter Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten