<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zangeres
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
Inclusief monitorset.
Bezetting:
1
Prijs: *
V.a. € 3.950,- ex btw ex BUMABelle Perez boeken?De getalenteerde Maribel Perez wordt in 1997 ontdekt door producer Patrick Renier. Na wat experimenteren begint het voor Belle Perez pas echt met “Hello World”. Niet alleen haalt ze met het aanstekelijke nummer een mooie plaats in de preselecties voor Eurosongfestival in 1999, “Hello World” scoort ook bij het brede publiek en wordt een zomerhit pur sang.

De hits en gouden platen volgen elkaar snel op: ‘Honeybee’, ‘This crazy feeling’ en ‘Me and you’. Maar Belle keert terug naar haar roots en zingt voor het eerst een nummer in het Spaans, ‘Hijo de la luna’. De toon is gezet en met haar derde album ‘Baila Perez’ (2003) maakt ze de overstap naar latin.

Inmiddels gaat ook het buitenland gaat door de knieën voor Belle Perez, niet toevallig nog het meest Spanje, Italië en Zuid Amerika. De Limburgse met zuiderlijke roots is in één klap “hot”.

Belle weet als geen ander hoe ze haar publiek aan het dansen krijgt en de latino-diva kan dan ook putten uit een ondertussen ellenlange lijst songs. De afgelopen jaren timmerde ze nadrukkelijk aan de weg met shows vol entertainment en zwoele, swingende muziek. Belle is uitgegroeid tot een zangeres van formaat, geschikt voor stijlvolle evenementen, feesttent of zomerse festivals.


Belle Perez boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Belle Perez: Belle Perez huren, Belle Perez inhuren, Belle Perez boeken, boekingen Belle Perez, artiestenbureau Belle Perez, artiestenburo Belle Perez, prijs Belle Perez, boekingskantoor Belle Perez, Belle Perez kosten, Belle Perez management