<< Terug

Categorie:
Shows
Artiestgroep:
Show
Tijdsduur:
1x4uur
Geluid:
Incl. B-set geluid tot max. 750 pers.
Bezetting:
Prijs: *
V.a. € 3.495,- ex btw ex BUMARadioNL Artiestenshow boeken?RADIONL is een snel groeiend radiostation dat zich gespecialiseerd heeft in Nederlandstalige muziek. Sinds enige jaren bestaat er de mogelijkheid om de DJ’s van dit station live aan het werk te zien tijdens de drive in shows. Al dan niet in combinatie met optredens van populaire Nederlandstalige artiesten.

Tijdens de 4 uur durende show wordt er Nederlandstalige muziek gedraaid. Bij een boeking van een show krijgt u radioreclame. Zes dagen voorafgaand aan het evenement worden er dagelijks 5 radiospotjes in de betreffende regio uitgezonden.

De artiestenshow is een complete drive-in show met een DJ/Presentator van RADIONL en drie optredens een half uur van verschillende artiesten.

U kunt kiezen (op basis van beschikbaarheid en combinatie) uit o.a.: A3aan Drost, Ed Nieman, Gré Parelmoer, Judith Peters, Auke & Ellen, Jan Spijkerman, Jan-Joost, John Enter, Ronnie van Bemmel, Roy Raymonds, Rocky Vosse, René Becker, Jolanda Zoomer, Tygo Nendels, Kevin Paré, Jeffrey Kuipers, Eric Dikeb, Gerry Holland, Dellie Pfaff e.v.a.

Tegen meerprijs zijn ALLE Nederlandstalige artiesten in deze show bij te boeken!

Er geldt een korting op de volgende artiesten in combinatie met de RADIONL Artiestenshow: De Alpenzusjes, Rob Ronalds, Burdy, Bouke, René Karst, Ferry de Lits, Zware Jongens, Dikdakkers, Stef Ekkel, Rob van Daal.

De RADIONL Artiestenshow is inclusief:

Licht en geluid (B-set tot 800 personen).
RADIONL DJ/presentator.
3 nader te bepalen artiesten die elk 1 x 30 minuten optreden.
Veel give-aways, waaronder T-shirts, Caps, aanstekers, stickers, etc.
Vermelding in de RADIONL drive-in show agenda.
Vier uur durende show.
Aankondigingsposters


RadioNL Artiestenshow boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords RadioNL Artiestenshow: RadioNL Artiestenshow huren, RadioNL Artiestenshow inhuren, RadioNL Artiestenshow boeken, boekingen RadioNL Artiestenshow, artiestenbureau RadioNL Artiestenshow, artiestenburo RadioNL Artiestenshow, prijs RadioNL Artiestenshow, boekingskantoor RadioNL Artiestenshow, RadioNL Artiestenshow kosten, RadioNL Artiestenshow management

RadioNL Artiestenshow
Follow me on Twitter Follow me on Facebook
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten