<< Terug

Categorie:
DJ & Drive in
Artiestgroep:
Drive in show
Tijdsduur:
1x4uur
Geluid:
Incl. B-set geluid tot max. 750 pers.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 1.675,- ex btw ex BUMARadioNL Drive in show boeken?RADIONL is een snel groeiend radiostation dat zich gespecialiseerd heeft in Nederlandstalige muziek. Sinds enige jaren bestaat er de mogelijkheid om de DJ’s van dit station live aan het werk te zien tijdens de drive in shows. Al dan niet in combinatie met optredens van populaire Nederlandstalige artiesten.

Tijdens de 4 uur durende show wordt er Nederlandstalige muziek gedraaid. Bij een boeking van een show krijgt u radioreclame. Zes dagen voorafgaand aan het evenement worden er dagelijks 5 radiospotjes in de betreffende regio uitgezonden.

De standaard drive in show bestaat uit:

Licht en geluid tot 800 personen
Diverse give aways
Vermelding in de RADIONL show agenda
Aankondigingsposters

Naast de standaard Drive In Show bestaat er ook de mogelijkheid voor de RADIONL Artiestenshow.


RadioNL Drive in show boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords RadioNL Drive in show: RadioNL Drive in show huren, RadioNL Drive in show inhuren, RadioNL Drive in show boeken, boekingen RadioNL Drive in show, artiestenbureau RadioNL Drive in show, artiestenburo RadioNL Drive in show, prijs RadioNL Drive in show, boekingskantoor RadioNL Drive in show, RadioNL Drive in show kosten, RadioNL Drive in show management

RadioNL Drive in show
Follow me on Twitter Follow me on Facebook
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten