<< Terug

Categorie:
DJ & Drive in
Artiestgroep:
DJ
Tijdsduur:
1x4uur
Geluid:
Incl. geluid tot 750 pers., licht en plasmaschermen.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 1.000,- ex btw ex BUMADJ Maarten boeken?Feest DJ Maarten is een van de beste Nederlandse entertainers. Deze knotsgekke DJ schuwt geen enkel middel om de tent op zijn kop te zetten.

Tijdens een show draait Maarten niet alleen plaatjes maar zingt hij ook de sterren van de hemel. Maffe verkleedpartijen, gekke attributen, foute videoclips in combinatie met de geniale vondsten van Maarten zorgen ervoor dat u het niet droog weet te houden. Een kolderieke show waar de vonken van af spatten.

Naast zijn knotsgekke shows is Maarten ook succesvol actief op singlegebied. Hij haalde de Mega Top 100 met nummers als: “Ik ben vandaag zo vrolijk“, “Wat een lekkere kont“, “Ik ben een kikker“, “18“, “In Hollands staat een huis“, “Hamburgers met korting” en “Alle idioten zingen over boten“. Deze laatstgenoemde single heeft op youtube al bijna 5 miljoen hits gescoord!!!

Het nieuwste nummer van Maarten komt uit in 2012. De titel is: “Big Box Small Box” (Pippi Song)

Optredens van DJ Maarten duren vier uur en zijn inclusief geluid en plasmaschermen.


DJ Maarten boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords DJ Maarten: DJ Maarten huren, DJ Maarten inhuren, DJ Maarten boeken, boekingen DJ Maarten, artiestenbureau DJ Maarten, artiestenburo DJ Maarten, prijs DJ Maarten, boekingskantoor DJ Maarten, DJ Maarten kosten, DJ Maarten management

DJ Maarten
Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten