<< Terug

Categorie:
DJ & Drive in
Artiestgroep:
DJ
Tijdsduur:
1x4uur
Geluid:
Incl. licht en geluid tot 250 pers.
Bezetting:
2
Prijs: *
€ 995,- ex btw ex BUMACrazy DJ Team boeken?Eindelijk is het zover, de 2 mafste en meest gestoorde DJ’s van Nederland gaan de discotheken, feestzalen en feesttenten onveilig maken met hun nieuwe show. Het belooft een super spektakel te worden op het podium: veel give-aways, veel interactie en natuurlijk 2 DJ’s die het publiek letterlijk op de kop krijgen.

Ze zwepen het publiek op, vanaf het podium, in de zaal, op de wc. Het maakt allemaal niet uit, als de microfoon maar mee kan. Tevens wordt het publiek getrakteerd op echte zangkunsten van deze 2 helden! Gillende meiden, bloemen (met bloempotten!) en een groot superfeest zijn het gevolg. De aller-leukste, nietszeggende dingen gebeuren op het podium. Diverse artiesten worden geďmiteerd en er is een heuze luchtgitaarspeel wedstrijd!

Inmiddels zijn er al 2 singles verschenen van deze jongens, namelijk “Mooie Meisjes” en “Mijn Kijkdoos“.

De show is uitgerust met een professionele geluidsinstallatie (die als het goed is niet kapot kan) en een mega vette lichtshow (die ook uit kan!).

Standaard bestaat de show uit:

- Het Crazy DJ Team
- Mega Strakke DJ Booth B + Monitor Set
- Lichtshow met diverse effecten en movingheads
- Veel give-aways zoals T-shirts, breakstaafjes, discobrillen, enz enz enz..
- Promo Posters (20stuks)

Nu ook te boeken:

- Zin in een Feesttourtje (als U al geluid heeft, of niet veel ruimte heeft…)
- Crazy Jacuzziparty (Crazy DJ Team, 2 crazy Babes, 2 jacuzzi’s, licht/geluid & give-aways)
- Extra geluid voor feesttenten (dat ook niet kapot kan, als het goed is)


Crazy DJ Team boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Crazy DJ Team: Crazy DJ Team huren, Crazy DJ Team inhuren, Crazy DJ Team boeken, boekingen Crazy DJ Team, artiestenbureau Crazy DJ Team, artiestenburo Crazy DJ Team, prijs Crazy DJ Team, boekingskantoor Crazy DJ Team, Crazy DJ Team kosten, Crazy DJ Team management

Crazy DJ Team
Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten