<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30min.
Geluid:
Incl. geluid tot max. 250 pers. of inprikken op aanwezig geluid.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 1.395,- ex btw ex BUMAHuub Hangop boeken?U kent vast wel één van de nummers van Huub Hangop. Er zijn er bij die inmiddels legendarisch zijn en generaties hebben overleefd zoals “Wij hebben thuis een wasautomaat”, “Je wordt weer vent in de shoarma-tent”, “Wat ben je lelijk van dichtbij”, “Paaltje”, “Tosti” en “Kamelen”.

De carrière van de veelzijdige zanger-entertainer, acteur, tapdanser en presentator Huub Hangop start in 1982 met zijn eerste single “Wij hebben thuis een wasautomaat”. In datzelfde jaar komt Huub Hangop in de finale terecht van de Frank Sinatra-imitatiewedstrijd (met in de jury Hans Vermeulen en Henny Huisman). Dus zingen kan ie dan al.

Huub Hangop trekt door het land met deze liedjes in een vrolijke show met veel interactie. Versterkt of akoestisch. Een optreden zonder toegift heeft Huub in dertig jaar nog niet meegemaakt. Iedereen die het meemaakt wordt fan.


Huub Hangop boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Huub Hangop: Huub Hangop huren, Huub Hangop inhuren, Huub Hangop boeken, boekingen Huub Hangop, artiestenbureau Huub Hangop, artiestenburo Huub Hangop, prijs Huub Hangop, boekingskantoor Huub Hangop, Huub Hangop kosten, Huub Hangop management

Huub Hangop
Follow me on Twitter Follow me on Facebook
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten