<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zangeres
Tijdsduur:
1x30min.
Geluid:
Incl. A-set geluid tot max. 250 pers.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 695,- ex btw ex BUMANienke de Ruiter boeken?Zangeres Nienke de Ruiter startte c. 9 jaar geleden haar carrière en al snel zat ze volop in het avondvullende circuit, waar ze veel verschillende stijlen als pop, rock en Nederlandstalig bracht.

In 2006 won Nienke de Tros Sterren Talentenjacht met een Nederlandstalig lied en vanaf dat moment stapte zij over naar halfuur-optredens. Ze bracht een aantal feestnummers en een album uit, waardoor de agenda gestaag volliep met optredens bij alle mogelijke (bedrijfs)feesten, dorpsfestiviteiten, jubilea, etc. etc.

Enkele jaren later ontmoette ze tekstschrijver en producer Kees Hendriks, die haar vroeg wat ze nu écht graag wilde doen. Niet lang na dat gesprek zijn Nienke en Kees aan het werk gegaan in de studio, met het fantastische album “Op mijn lijf geschreven” tot gevolg. Het album is gereleased door maatschappij ECMP, dat twee singles uitbracht: ‘Zonder jou‘ en ‘Vandaag is mijn dag.’

Medio 2011 kruiste het pad van Nienke en Robert Kempe (Robby Valentine) en Robert toverde voor haar de fraaie rockballad ‘Blijf bij mij‘ uit de pen. De single verscheen begin 2012 en de vruchtbare samenwerking mondde uit in alweer een volgende track, die gepland staat voor release in het voorjaar. Intussen is haar repertoire zo breed geworden, dat het echt onmogelijk is om een selectie van haar eigen liedjes én al die mooie covers in een half uur te kunnen laten horen. Daarom is Nienke naast halfuur-optredens, ook te boeken is voor een avondvullend programma.


Nienke de Ruiter boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Nienke de Ruiter: Nienke de Ruiter huren, Nienke de Ruiter inhuren, Nienke de Ruiter boeken, boekingen Nienke de Ruiter, artiestenbureau Nienke de Ruiter, artiestenburo Nienke de Ruiter, prijs Nienke de Ruiter, boekingskantoor Nienke de Ruiter, Nienke de Ruiter kosten, Nienke de Ruiter management

Nienke de Ruiter
Follow me on Twitter Follow me on Facebook
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten