<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x20 min.
Geluid:
Tot max. 750 pers. of inprikken op aanwezig geluid.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 995,- ex btw ex BUMAJeronimo boeken?`Ik leef voor muziek` zegt Jeronimo, en dat is maar goed ook want muziek is een van de weinige constante factoren in het hectische leven van deze jonge artiest.

Geboren in Brazilie werd hij al na 2 maanden geadopteerd door een Nederlandse familie. Toen hij tien jaar was gingen zijn ouders uit elkaar en verhuisde Jeronimo samen met zijn zus en zijn moeder, vanwege haar werk, naar het verre, zon overgoten, Sri Lanka. Daar zat hij op een internationale school en leerde hij vloeiend Engels te spreken. Ruim twee jaar later, was de uitmuntende leerling weer terug in Nederland.


Jeronimo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Jeronimo: Jeronimo huren, Jeronimo inhuren, Jeronimo boeken, boekingen Jeronimo, artiestenbureau Jeronimo, artiestenburo Jeronimo, prijs Jeronimo, boekingskantoor Jeronimo, Jeronimo kosten, Jeronimo management