<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
Op aanvraag.
Geluid:
Op aanvraag.
Bezetting:
1
Prijs: *
Op aanvraag.Helmut Lotti boeken?Helmut Lotti is een hummeltje van vijf wanneer hij een allereerste keer het bedwelmende effect van een warm publiek ervaart. Als kleinzoon van de directeur van de Gentse Opera mag hij op het podium het zoontje van een markies spelen. Hij is meteen verslaafd.

Twintig jaar en honderden concerten later staat Lotti in de coulissen van het casino van Breda met de door de aderen gierende zenuwen van een debutant. Vanavond zingt hij voor ‘t eerst met groot orkest Lucio Dalla’s Caruso. Dat straks de extatische reactie van het publiek het begin van HELMUT LOTTI goes CLASSIC zal markeren weet hij op dat moment nog niet.

Met Helmut Lotti goes Classic, The red album breekt een periode aan van benevelend succes: twaalf keer platina betekent zoveel als de meest verkochte plaat ooit in België. Ook de opvolgers in de Classic-reeks – THE BLUE ALBUM, THE CASTLE ALBUM en THE CHRISTMAS ALBUM – doen het buitensporig goed.

In het lustrum dat de Classics verschijnen, overschrijdt Lotti samen met The Golden Symphonic Orchestra allerlei grenzen. Worden in die periode door hem gecharmeerd en ingelijfd: Nederland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Finland, Noorwegen, Denemarken, Zweden, Zuid-Afrika, Canada en de Verenigde Staten. Op eigen bodem staat hij als eerste Vlaamse artiest ooit zes opeenvolgende avonden in een uitverkocht Vorst Nationaal.


Helmut Lotti boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Helmut Lotti: Helmut Lotti huren, Helmut Lotti inhuren, Helmut Lotti boeken, boekingen Helmut Lotti, artiestenbureau Helmut Lotti, artiestenburo Helmut Lotti, prijs Helmut Lotti, boekingskantoor Helmut Lotti, Helmut Lotti kosten, Helmut Lotti management

Helmut Lotti
Follow me on Facebook
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten