<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30min.
Geluid:
Incl. B-set geluid tot max. 750 pers.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 4.250,- ex btw ex BUMAJorge Castro boeken?Jorge Castro begon zijn carrière in zijn vaderland, waar hij de eerste prijs won op een televisietalentenjacht van Canal 9 TV Paraguay. De prijs bestond uit een 2 jarig contract bij dit TV-station, om hier als exclusieve artiest op te treden. Jorge Castro was in eigen land dus al een ster, toen hij in 1984 voor een tournee van zes maanden door Spanje. De tournee zou uiteindelijk 2 jaar duren.

Daarna vertrok Jorge Castro in 1986 naar Monaco, alwaar hij zich vestigde en van waaruit hij optrad in Italië, Zwitserland, Griekenland, Rusland, Engeland en de Verenigde Staten. In 1989 vertrok Jorge vervolgens vanuit Frankrijk naar Zwitserland om aldaar in verschillende steden concerten te geven.

Sinds 1990 woont en werkt ‘de 4e tenor’ Jorge Castro in ons land. Een carrière die begon met een onvergetelijke imitatie van Luciano Pavarotti’s Caruso, goed voor een eindoverwinning in de grote finale van Henny Huismans Soundmixshow van 1991. In 2003 is Jorge uitgeroepen tot ereburger van Asuncion.

Inmiddels heeft Jorge Castro voor en met ‘de internationale groten der aarde’ opgetreden zoals: Shirley Bassey, Roger Moore, Frank Sinatra, Julio Iglesias, Fidel Castro, Andrea Bocelli en vele anderen.


Jorge Castro boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Jorge Castro: Jorge Castro huren, Jorge Castro inhuren, Jorge Castro boeken, boekingen Jorge Castro, artiestenbureau Jorge Castro, artiestenburo Jorge Castro, prijs Jorge Castro, boekingskantoor Jorge Castro, Jorge Castro kosten, Jorge Castro management

Jorge Castro
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten