<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30min.
Geluid:
Exclusief geluid.
Bezetting:
1
Prijs: *
Op aanvraag.Sam Gooris boeken?Sam Gooris is niet meer weg te denken uit het show- en entertainmentlandschap in Vlaanderen en Nederland.

Waar je Sam ook tegen komt gaat het dak eraf, zijn manier van entertainen uniek en kan hij als geen ander.
Hij is de lieveling van een groot publiek, altijd oprecht, eerlijk en vooral boordevol enthousiasme!

In zijn beginjaren heup wiegt Sam Gooris (1973) zich naar de titel van Belgisch soundmix kampioen met een imitatie van Shakin' Stevens. Onder de vleugels van Jack Rivers raakt zijn muziekcarrière in een stroomversnelling. In 1992 is het prijs, de superhit 'Marijke' staat in Vlaanderen maar liefst zeventien weken in de Top 30, gaat meer dan 25.000 keer over de toonbank en levert Sam Gooris zijn eerste gouden plaat op.

Sindsdien gaat het hard met Sam en scoort met nummers als 'Kom mijn liefste meisje', 'Wully bully', 'Laat het gras maar groeien', 'Basket sloefkes', 'Ik heb de zon zien zakken in de zee', ...

Sam Gooris carriere krijgt een boost dankzij de realitysoap De Pfaffs. Een serie waarin hij zich vooral toont zoals hij is. En dat smaakt zowat elke Nederlander en Vlaming want de serie is al jaren populair in Nederland en Sam Gooris krijgt de koosnaam “de sympathiekste uit De Pfaff !


Sam Gooris boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Sam Gooris: Sam Gooris huren, Sam Gooris inhuren, Sam Gooris boeken, boekingen Sam Gooris, artiestenbureau Sam Gooris, artiestenburo Sam Gooris, prijs Sam Gooris, boekingskantoor Sam Gooris, Sam Gooris kosten, Sam Gooris management

Sam Gooris
Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten