<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zangeres
Tijdsduur:
1x30min.
Geluid:
Incl. Monitorset.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 2.175,- ex btw ex BUMABrigitte Nijman boeken?Brigitte studeerde af aan de “Academie voor Lichte Muziek” in Hilversum.
Direct na haar opleiding werd ze leadzangeres in de Muziektheater-productie Jeans 3,4 en 5.

Bij het “Orkest van de Koninklijke Luchtmacht” was Brigitte te zien in de Bevrijdingshow “On The Air”.
Sinds 1996 speelde ze onafgebroken hoofdrollen in Musicals en Muziektheater-producties.

In 1996/97 speelde ze in “Evita” ( alternate Evita Peron) en als understudy Maria in de Vlaamse “The Sound of Music”.

In 1997/98 veroverde zij de rol van Sandy in de Nederlandse productie van “Grease” en daarna was ze te zien in de alom geprezen “The Dancing Queens”, A Tribute to Abba, in het Amsterdamse “Werkteater ” en als hoofdvoorstelling in het “Broadway Theater ShowBizCity”.

In 2000 werkte Brigitte wederom als soliste met het “Orkest van de Koninklijke Luchtmacht” in de theatershow “Going Dutch” en naast Willeke Alberti in de Revue “Meer dan Brood alleen”.

Tot 28 februari 2002 speelde Brigitte 3 x per week de rol van Grace Kelly in “Grace” de musical. In hetzelfde jaar stond Brigitte samen met haar collega’s inAhoy tijdens “Musicals in Concert”. In seizoen 2002/2003 speelde ze o.a Mia Farrow en Nancy Sinatra jr. in “Sinatra that’s life!”. Op televisie was zij o.a te zien in de series “Zo ken ik iemand” en “Luifel en Luifel”. Verder verleent Brigitte haar stem aan vele kinder series oa. Bella in de Teleac serie “Tweenies”, Helena in Disney’s “Hercules” en Tuptim in “De koning en ik”.

Tussen alle bedrijven door is Brigitte, samen met haar collega’s Tony Neef en Rolf Koster, te zien op (bedrijfs)feesten en evenementen met het Duitse komische trio “Heidi und die Heino’s” en met een ode aan het Songfestival in de formatie “Your Votes” en samen met Tony vormt zij het duo “Musicals in Motion”. In 2003 was Brigitte te zien in een toneelstuk met liedjes; “Onder Ons” gemaakt Edwin de Jong in opdracht van de “De Zonnebloem”. In 2004 nam ze de rol van Lidwientje Walg over van Chantal Janzen in “Kunt U mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?”. Van januari t/m mei 2005 was Brigitte samen met oa. Johnny Logan en met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht te zien in de theatertour “Songfestival in Concert”.

In theaterseizoen 2005/2006 speelde ze Martha Bell in de musical Pietje Bell.

En in 2006/2007 heeft ze een tour gedaan met Willeke Alberti, die haar vijftig jarig jubileum vierde in de theatervoorstelling “Goud”. Ze speelde oa de jonge Willeke. In seizoen 2007/2008 was ze te zien in het Musical Theaterconcert “Musical to the Max” met oa. Tony Neef en in “A Tribute to the Bee Gees” een ode aan de popgroep “The Bee Gees”. Seizoen 2008/2009 was ze solist bij een theatertour met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht in het Nederlandstalige liedjes programma “Going Dutch”. En ze speelde Lara Steen in de Musical-Thriller “No way to treat a lady” in het M-Lab.

In 2010 was ze te zien in “Een Schitterende jongen” daarin speelde ze een van de hoofdrollen, een toneelstuk met liedjes, dat gespeeld werd voor het Amsterdams Kleinkunst Festival.

In seizoen 2012/2013 staat er een tour met Laura Vlasblom in de planning met de tilel: “Haar”.

Verder treedt ze veel Solo op, daarin zingt ze toegankelijk, mooi en swingend Nederlandstalige repertoire met orkestband maar ze treedt ook regelmatig met op met een Live band. Ook presenteert ze in combinatie met haar zang op de betere evenementen en feesten.


Brigitte Nijman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Brigitte Nijman: Brigitte Nijman huren, Brigitte Nijman inhuren, Brigitte Nijman boeken, boekingen Brigitte Nijman, artiestenbureau Brigitte Nijman, artiestenburo Brigitte Nijman, prijs Brigitte Nijman, boekingskantoor Brigitte Nijman, Brigitte Nijman kosten, Brigitte Nijman management

Brigitte Nijman
Follow me on Twitter Follow me on Facebook
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten