<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
Tot max. 250 pers.
Bezetting:
1
Prijs: *
V.a. € 1.395,- ex btw ex BUMA


Meer Tim Douwsma boeken:
Presentatie

Tim Douwsma boeken?Tim Douwsma is een creatieve duizendpoot met vele kwaliteiten. Zingen is Tim’s grote passie. in 2007 haalde Tim de 5de plaats bij het SBS tv-programma “So you wanna be a popstar“. De single die Tim daarna uitbracht, “Wil je bij me blijven slapen“, bereikte de 18de plaats in de top 100. Dat zijn talent niet onopgemerkt blijft blijkt wel uit de nominatie voor de Buma NL prijs, in de categorie grootste talent. Anno 2010 richt Tim Douwsma zich helemaal op zijn zangcarrière. De single ”Je bent de hemel” stond maar liefst 8 weken in de top 100. Ook het duet “Één zomer avond met jou” samen met Monique Smit scoort hoge ogen.

Net als zijn collega’s Monique Smit, André Hazes jr, Kees Tol en Harold Verwoert presenteert Tim diverse programma’s op het populaire Sterren.nl. Sterren.nl is het platform van de Tros, dat zich volledig richt op Nederlandse muziek en artiesten. In 2010 ontvingen Tim en zijn collega’s de eretitel “Beste digitale zender”, uitgereikt door televisiemagazine Totaal TV.

Tim Douwsma is niet alleen te zien op televisie, ook op het witte doek kan je hem tegenkomen. Zo schitterde hij in de bioscoopfilm “De hel van 63“, waar hij de rol van Melle voor zijn rekening nam.

Met Tim haalt u voor uw evenement een multitalent en tv personality in huis, die het publiek trakteert op een energiek, spetterend en kwalitatief hoogwaardig optreden.


Tim Douwsma boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Tim Douwsma: Tim Douwsma huren, Tim Douwsma inhuren, Tim Douwsma boeken, boekingen Tim Douwsma, artiestenbureau Tim Douwsma, artiestenburo Tim Douwsma, prijs Tim Douwsma, boekingskantoor Tim Douwsma, Tim Douwsma kosten, Tim Douwsma management