<< Terug

Categorie:
DJ & Drive in
Artiestgroep:
DJ
Tijdsduur:
1x60min.
Geluid:
Excl. geluid, licht en dj booth.
Bezetting:
Prijs: *
€ 2.350,- ex btw ex BUMA


Meer Kelly Pfaff boeken:
Presentatie
Make up & Hair

Kelly Pfaff boeken?In België staat Kelly Pfaff reeds jaren bekend als DJ en is zij een gevestigde naam in de dancescene. Zo stond zij eerder in het voorprogramma van onder meer DJ Tiesto. Ook Nederland heeft een tijdje geleden kennis mogen maken met de flamboyante DJ die staat voor een krachtige mix van commerciële R&B, dance en house.

Vanaf december 2010 startte DJ Kelly Pfaff met een eigen internationale promotietour, waarbij zij gedurende twee maanden de Nederlandse discotheken zal aandoen en entertainen met een krachtige mix van commerciële R&B, dance en house.

“De afgelopen jaren stonden in het teken van de opvoeding van mijn kinderen, een bewuste keuze.

Maar, steeds vaker kreeg ik aanbiedingen vanuit zowel België als Nederland om als DJ mijn opwachting te maken op grote evenementen. Deze optredens gaven mij zoveel energie dat ik het gevoel kreeg dat de tijd is aangebroken om mijn passie weer actief op te pakken. Er is niets mooier dan op te treden en het publiek te bevangen met de juiste mix. Na België magik nu ook Nederland ‘warm draaien’, dus komt u maar op,” aldus een razend enthousiaste Kelly Pfaff.

Met DJ Kelly Pfaff garandeert u zich van, behalve een wonderschone verschijning achter ‘de booth’, van een Belgisch Nederlandse persoonlijkheid die met haar uitstraling en haar muziek u en uw bezoekers weet te veroveren!


Kelly Pfaff boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Kelly Pfaff: Kelly Pfaff huren, Kelly Pfaff inhuren, Kelly Pfaff boeken, boekingen Kelly Pfaff, artiestenbureau Kelly Pfaff, artiestenburo Kelly Pfaff, prijs Kelly Pfaff, boekingskantoor Kelly Pfaff, Kelly Pfaff kosten, Kelly Pfaff management

Kelly Pfaff
Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten