<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Duo
Tijdsduur:
1x30min.
Geluid:
A-set 350
Bezetting:
2
Prijs: *
€ 1.950,- ex btw en BUMAde Deurzakkers boeken?Het duo "De Deurzakkers" is een begrip in ons land als het gaat om het maken van feeststemming.

Feesten en partijen zijn steevast een succes als Clemens en Willem op het podium verschijnen… en dat al ruim 35 jaar.

Het moet al gek gaan wil je geen nummer van de heren mee kunnen zingen. "Het feest kan beginnen", "Zak es lekker door", "Het is hier binnen beter dan buiten", "Doe 'n stapje naar voren", "Doe ze thuis de hartelijke groeten", en "La-la-la van Strauss", ook wel de "Straussmedley" genoemd, zijn liedjes die iedereen kent. Ook het zomers getinte, in 2010 uitgebrachte "Dushi Dushi" is een feestknaller van de bovenste plank.

Naast deze hits zorgen de gezellige Hollandse medley's uit hun repertoire voor een geweldige sfeer tijdens de optredens. De medley "Feest op het plein", met o.a. C'est la vie, Leve de lol en 't Dondert en 't bliksemt. De "Kermismedley" met o.a. Jij bent de zon of de "Party mix" met o.a. Ik meen 't, Marina en Zijn het je ogen. Fantastische hit-medley's, die tijdens hun live optredens het feest completeren.

"Feest in de tent" is en blijft het uitgangspunt van "De Deurzakkers". Het hele jaar door gaan de optredens door en… zodra hun lijflied "Het feest kan beginnen, want wij zijn binnen" wordt ingezet is het overal feest.


de Deurzakkers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords de Deurzakkers: de Deurzakkers huren, de Deurzakkers inhuren, de Deurzakkers boeken, boekingen de Deurzakkers, artiestenbureau de Deurzakkers, artiestenburo de Deurzakkers, prijs de Deurzakkers, boekingskantoor de Deurzakkers, de Deurzakkers kosten, de Deurzakkers management

de Deurzakkers
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten