<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Band
Tijdsduur:
1x90min.
Geluid:
Incl. monitoring.
Bezetting:
5
Prijs: *
V.a. € 995,- ex btw en BUMAde Kast boeken?De Kast verkreeg grote populariteit door krakers als: In Nije Dei, Hart van mijn Gevoel, Eltse Grins Foarby, Woorden Zonder Woorden, In de Wolken en Raak. Ze waren in de jaren '90 één van de populairste popbands van Nederland en verkochten meer dan 1.000.000 cd's en singles, wonnen meerdere keren een TMF Award, een Edison én een Gouden Harp voor hun gehele oeuvre en vielen op door hun speciale concerten.

Sinds hun reünieconcert in november 2006 kwam de band af en toe samen om te spelen op speciale gelegenheden. In 2010 is de comeback van De Kast een feit met het nieuwe album en de theatertour ‘Welkom Thuis’......

Na deze albumpresentatie in het Abe Lenstra Stadion kwam hun nieuwe cd “Welkom Thuis” binnen op 3 in de albumlijsten. De mediabelangstelling was groot en dat geeft aan dat deze succesvolle Friese formatie nog steeds een belangrijke plaats in het Nationale popcircuit inneemt.

Dat zie je ook tijdens hun live concerten waar ze een ongekend register aan hits uit “de kast” halen en van jong tot oud overtuigen met hun kwalitatieve Nederlandse popsongs!

De Kast is een vaste waarde in de markt en is uitgebreid beschikbaar voor evenementen en festivals. Bel voor beschikbaarheid en speciale mogelijkheden (festivals, feesttenten, bedrijfsfeesten, unplugged sessies e.d.)!


de Kast boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords de Kast: de Kast huren, de Kast inhuren, de Kast boeken, boekingen de Kast, artiestenbureau de Kast, artiestenburo de Kast, prijs de Kast, boekingskantoor de Kast, de Kast kosten, de Kast management

de Kast
Follow me on Twitter Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten