<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Duo
Tijdsduur:
1x30min.
Geluid:
Incl. A-set.
Bezetting:
2
Prijs: *
1.200,- ex btw en BUMAhet Woonwagen Duo boeken?Jack van Raamsdonk en Janske Mentzij leren elkaar 33 jaar geleden kennen tijdens tv opname in Belgie. Jack had een hit met zijn orkest Exit ''Kom bij me terug" en Janske stond al op de kaart met het liedje ''In een woonwagen".

Vanaf het eerste moment veroverde Janske een plaatsje in Jack zijn hart en de eerste vlinders waren daar echter de vader van Janske liet duidelijk blijken dat er niemand aan zijn dochter kwam.

Janske en Jack verloren elkaar na deze periode uit het oog maar bleven allebei keihard werken in het toch al zo harde artiestenvak. Janske scoorde diverse bescheiden hits en kwam uiteindelijk terecht bij "Het Holland Duo" waar ze als opvolgster van Marianne Weber ruim 9 jaar samenwerkte met Jan Verhoeven. Jack ging zijn vleugels uitslaan en kwam in de laatste fase van Exit terecht in Belgi bij Bobbejaanland, waar hij ruim 7 jaar werkte als zanger.


het Woonwagen Duo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords het Woonwagen Duo: het Woonwagen Duo huren, het Woonwagen Duo inhuren, het Woonwagen Duo boeken, boekingen het Woonwagen Duo, artiestenbureau het Woonwagen Duo, artiestenburo het Woonwagen Duo, prijs het Woonwagen Duo, boekingskantoor het Woonwagen Duo, het Woonwagen Duo kosten, het Woonwagen Duo management

het Woonwagen Duo
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten