<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30min.
Geluid:
Incl. A-set.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 995,- ex btw en BUMARené Karst boeken?René Karst is een fantastische zanger met een fris, eigen geluid wat hij zelf omschrijft als "Feestpop". Een grote hit scoorde hij met de single "Supergave Tijd".

Karst heeft met Duo Karst een gouden plaat op zijn naam staan en zijn muzikale carrière leverde hem in 2008 de eretitel "Hoogevener van het jaar" op.

Momenteel legt René de laatste hand aan zijn nieuwe album. De samenwerking met producer George Konings maakt het nieuwe album op voorhand al veelbelovend. De release zal met de nodige media-exposure gepaard gaan, hetgeen René een aansprekende act maakt voor evenementen in de nabije toekomst.


René Karst boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords René Karst: René Karst huren, René Karst inhuren, René Karst boeken, boekingen René Karst, artiestenbureau René Karst, artiestenburo René Karst, prijs René Karst, boekingskantoor René Karst, René Karst kosten, René Karst management

René Karst
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten