<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30min.
Geluid:
Incl. A-set.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 995,- ex btw en BUMASimon Stein boeken?Levensgenieter, optimist en niet te vergeten vlotte prater Simon Stein wordt in Volendam geboren op 10 april 1980 als Simon Cornelis Jacobus Tol. De naam Stein is, zoals vaak voorkomt in Volendam, een bijnaam die eigenlijk niets meer is dan de naam van zijn oma die door de twee volgende generaties als extra naam is overgenomen.Behalve zijn vrouw Judith, waarmee hij twee kinderen heeft, zijn er maar weinig mensen die hem 'gewoon' Simon noemen.

Gitaar

Als jongste broertje van een oudere zus en broer wordt de interesse voor muziek al op jonge leeftijd gewekt. Zijn broer (gitarist van o.a. Mon Amour) duwt hem op zijn twaalfde jaar een gitaar in handen en geeft hem zijn eerste gitaarles. Zijn passie voor muziek is geboren. Vanaf zijn 14e zwerft Simon Stein van het ene Engelstalige (rock)bandje naar de andere. Hierin treedt hij altijd op als zanger. Onder andere door zijn huwelijk, de geboorte van zijn twee kinderen en zijn niet uit te putten enthousiasme raakt hij meer en meer geïnspireerd.

Eigen nummers

Na bijna 15 jaar te hebben gezongen in verschillende coverbands besluit hij begin 2008 om zelf nummers te gaan schrijven. Verrassend genoeg niet in het Engels, maar in het Nederlands. Naast het hebben van een eigen bedrijfje werkt hij twee jaar intensief aan dit eerste album. Dit doet hij niet alleen. Hij schakelt de hulp in van vele andere muziekvrienden uit het welbekende dorp.

Tol en Tol

Al enige tijd werkt Simon Stein aan een eigen album en vraagt hiervoor de hulp van vele andere muziekvrienden uit het welbekende ‘muzikale’ dorp. Nu is er dan eindelijk de release van zijn eerste CD-single met daarop het 3 nummers; ‘Blauwe Vlinder’ en ‘Als ik naar je kijk’ en ‘Nachtenlang’. ‘Blauwe Vlinder’ en ‘Nachtenlang’ zijn geproduceerd door Jan Koning en Hans Hollestelle en "Als ik naar je kijk" is geproduceerd/gearrangeerd door Cees en Thomas Tol, het zeer succesvolle duo bekend van BZN en niet te vergeten Jan Smit.

Muziekstijl

De ‘smaak’ van het album is, naar eigen zeggen, moeilijk om de vinger op te leggen. Het is een ratjetoe van verschillende ingrediënten, overgoten met diverse sausjes. Up-tempo, rustig, melancholisch, vrolijk, diverse klanken komen voorbij. De bedoeling is in ieder geval om er een hedendaagse troubadourstijl van te maken, zoals bijvoorbeeld Boudewijn de Groot, Ramses Shaffy en Frank Boeyen . En of dit gelukt is... mag u zelf bepalen!


Simon Stein boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Simon Stein: Simon Stein huren, Simon Stein inhuren, Simon Stein boeken, boekingen Simon Stein, artiestenbureau Simon Stein, artiestenburo Simon Stein, prijs Simon Stein, boekingskantoor Simon Stein, Simon Stein kosten, Simon Stein management

Simon Stein
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten