<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zangeres
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
tot max. 750 pers. of inprikken op aanwezig geluid
Bezetting:
1
Prijs: *
V.a. € 2.995,- ex btw en BUMAMonique Smit boeken?Twee jaar geleden maakte Monique Smit haar succesvolle albumdebuut met “Stel Je Voor”, dat maar liefst vier hits bevatte: “Wild”, “Blijf Je Vanavond Bij Mij”, “Vrouwenalfabet” en “Stel Je Voor”. Nu, twee jaar later, komt de inmiddels 21-jarige Volendamse met haar tweede album, met daarop 13 liedjes over liefde, vriendschap en feesten.

Voor dit album werkte Monique samen met producer Edwin de Groot, die verantwoordelijk is voor hits van o.a. Jeroen van der Boom en Yes-R.

De eerste kennismaking met het album is het vrolijke “Feest Voor Twee”. Het zomerse liedje met het pakkende refrein doet het vooral heel goed op de diverse piratenfeesten in het land waar Monique een graag geziene gaste is. Een nummer als “Vlinder” daarentegen, laat een meer serieuze kant van de blonde zangeres zien. Een kant die op haar vorige album nog niet zo naar voren kwam.

Sinds haar doorbraak met debuutsingle “Wild” gaat het heel goed met de carrière van Monique. Ze treedt op in het hele land voor een publiek van jong tot oud, presenteert inmiddels 2,5 jaar de Kids Top 20 en is nu ook VJ van het muziekprogramma Wild Van Muziek van het digitale TV-kanaal Sterren.nl. In twee jaar tijd is Monique uitgegroeid tot een volleerde professional, zowel als presentatrice als zangeres en performer. ‘Toen ik begon werd ik op allerlei vlakken voor de leeuwen geworpen. Nu voelt het juist lekker, ben ik totaal ontspannen. Dat komt puur door de ervaring die ik heb opgedaan met optredens in het land en mijn presentatiewerk.’


Monique Smit boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Monique Smit: Monique Smit huren, Monique Smit inhuren, Monique Smit boeken, boekingen Monique Smit, artiestenbureau Monique Smit, artiestenburo Monique Smit, prijs Monique Smit, boekingskantoor Monique Smit, Monique Smit kosten, Monique Smit management