<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Duo
Tijdsduur:
1x30min.
Geluid:
Incl. A-set.
Bezetting:
2
Prijs: *
€ 1.600,- ex btw en BUMAThe Showbusters boeken?Simply Red

In 1990 stond Johan Bouquet in de finale van Hennie Huisman’s Soundmixshow als de zanger van Simply Red. Johans unieke stem leent zich op bijzondere wijze voor het imiteren van diverse mannelijke en vrouwelijke artiesten. Op zoek naar een nieuwe act, ontstond in 1993 het dynamische duo The Showbusters.

Daarnaast verdiende hij al jaren zijn sporen in diverse popgroepen als Redpoint, Blue Star en Penthouse.Opvallend zijn de uitmuntende imitaties die Johan met zijn Stem kan maken van o.m. Pavarotti, Paul de Leeuw, Helmut Lotti en Andre Hazes.Johan Bouquet wilde een unieke show starten waarbij diverse acts met veel humor centraal staan en er toch liever live werd gezongen. Na een aantal jaren zoeken vormde hij samen met Jacques Kloes uiteindelijk de perfecte formatie, het dynamische duo The Showbusters.

Grease

In deze ludieke act ziet u ze herleven. John Travolta en Olivia Newton-John. Niet alleen de zangkwaliteiten van the showbusters worden tot het uiterste aangesproken, ook de dans capaciteiten van met name Olivia zijn verbluffend.

Pavarotti Helmut Lotti Act

De ongelooflijke power in de stem van The Showbusters komt goed van pas bij dit onderdeel van het optreden. Met een indrukwekkend intro start de act met het nummer Caruso van Pavarotti, gevolgd door Helmut Lotti’s Funiculi Funicula. De medley wordt afgesloten met het Slavenkoor, in koor meegezongen door het publiek.

Everybody needs somebody

Ook een klassieker als The Bluesbrothers ontbreekt natuurlijk niet tijdens een optreden van The Showbusters. De hit everybody needs somebody doet het publiek altijd weer van de stoelen springen en uit het dak gaan.

Ma Flodder

Het wereldberoemde nummer Paradise by the dashboardlight is door The Showbusters in een ongekend romantisch jasje gestoken. Jacques Kloes staat op de bühne als Meatloaf en Johan Bouquet als niemand minder dan Ma Flodder.U begrijpt dat wanneer Meatloaf en Ma Flodder zich op het podium uitleven dat voor de nodige hilariteit zorgt.

Dizzy Man’s Band

Mocht U bij The Showbusters denken, ik ken die Johan Bouquet ergens van, dan kan dat heel goed kloppen. Johan is zanger van de Dizzy Man's Band. Een band die in de zeventiger jaren vele hits scoorde. Knallers als “The Show (1973) en “The Opera” (1975) staan nog steeds in de Radio 2 Top 2000!


The Showbusters boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords The Showbusters: The Showbusters huren, The Showbusters inhuren, The Showbusters boeken, boekingen The Showbusters, artiestenbureau The Showbusters, artiestenburo The Showbusters, prijs The Showbusters, boekingskantoor The Showbusters, The Showbusters kosten, The Showbusters management

The Showbusters
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten