<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Duo
Tijdsduur:
1x30min.
Geluid:
Incl. A-set.
Bezetting:
2
Prijs: *
€ 1.375,- ex btw en BUMATheo & Theo boeken?Theo & Theo, twee 'oude rotten' in de muziekwereld en al jaren goed bevriend, kwamen op het idee hun oude tijden te laten herleven.

Theo Welts was vroeger drummer bij de succesvolle groep Peter & The Rockets ( Kom van dat dak af ) en Theo van Veghel was voorheen leadzanger bij het carnavalsduo De Twee Pinten (Lekker Ding bende gij).

Het idee ontstond in de kroeg (Ons Café, zoals ze dat op zijn Brabants zeggen) onder het genot van een biertje, want zo gaat het meestal. Weet je nog? Dat waren mooie tijden he?! Laten we nou eens een nummer opnemen voor de Carnaval, dan verdienen we die liters bier in ieder geval terug.

Tja, en zodra er iets in Ons café wordt geroepen dan gaat het als een lopend vuurtje. De eerste boekingen zijn al binnen.

Binnenkort lanceren Theo & Theo hun nieuwe single Ons Café. De heren brengen Hits van vroeger en nu, dansbare muziek, gezellige Hollandse medley's.

Theo & Theo zijn overal inzetbaar en zetten gegarandeerd de tent helemaal op zijn kop.


Theo & Theo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Theo & Theo: Theo & Theo huren, Theo & Theo inhuren, Theo & Theo boeken, boekingen Theo & Theo, artiestenbureau Theo & Theo, artiestenburo Theo & Theo, prijs Theo & Theo, boekingskantoor Theo & Theo, Theo & Theo kosten, Theo & Theo management

Theo & Theo
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten