<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Presentatie
Tijdsduur:
1x4uur.
Geluid:
Incl. A-set.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 1.995,- ex btw en BUMA


Meer Tim Douwsma boeken:
Zanger

Tim Douwsma boeken?Presentator, acteur maar vooral zanger. Dat is de kernachtige samenvatting van Multi talent Tim Douwsma. Deze week werd bekend dat de uit Friesland afkomstige artiest op 26 februari n de finale van het Nationale Song Festival staat. Met het aanstekelijke nummer “Undercover Lover” is hij een van de zes finalisten waarvan de winnaar Nederland zal vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2012 in Azerbeidzjan waar dit jaar de finale plaatsvindt.

“Ik heb de afgelopen jaren heel hard aan mijn carrière gewerkt en ben dan ook zo onvoorstelbaar blij dat ik in de finale van het Nationale Song Festival zit. Geloof me, dat is echt een enorme eer”, aldus de 24-jarige zanger.

De showbizz trok Tim al van jongs af aan. had. Tijdens zijn theateropleiding in Groningen, ontdekte Tim de liefde, en zijn talent, voor zingen. In 2007 greep hij zijn kans als deelnemer van het toenmalige SBS-programma So You Wannabe A Popstar: Tim werd vijfde en ging er vandoor met het platencontract bij CNR Entertainment en bracht zijn eerste singles Wil Je Bij Me Blijven Slapen en Ga uit. Zijn duet Een Zomeravond Met Jou - een samenwerking met collega presentator Monique Smit - behaalde afgelopen zomer een fraaie Top 10 notering.


Tim Douwsma boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Tim Douwsma: Tim Douwsma huren, Tim Douwsma inhuren, Tim Douwsma boeken, boekingen Tim Douwsma, artiestenbureau Tim Douwsma, artiestenburo Tim Douwsma, prijs Tim Douwsma, boekingskantoor Tim Douwsma, Tim Douwsma kosten, Tim Douwsma management

Tim Douwsma
Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten