<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Presentatie
Tijdsduur:
5x60min.
Geluid:
Incl. A-set.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 5.950,- ex btw en BUMAAntje Monteiro boeken?Al jarenlang staat Antje aan de top van de Neder- landse Showbizzwereld. Niet zo gek, want de carriére van deze ‘Allround Showbizz Lady’ heeft de afgelo- pen jaren een even spectaculaire, als stormachtige, ontwikkeling doorgemaakt. Antje presenteerde het kijkcijferkanon ‘Het Gevoel van... ‘ en schitterde in musicals als Aïda, Sesamstraat en We Will Rock You. Ze bracht een succesvol album uit, 100% Antje, en kwam met de gelijknamige real life soap. Ook dit jaar staan er grote projecten op stapel.

Antje Monteiro boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Antje Monteiro: Antje Monteiro huren, Antje Monteiro inhuren, Antje Monteiro boeken, boekingen Antje Monteiro, artiestenbureau Antje Monteiro, artiestenburo Antje Monteiro, prijs Antje Monteiro, boekingskantoor Antje Monteiro, Antje Monteiro kosten, Antje Monteiro management

Antje Monteiro
Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten