<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30min.
Geluid:
Solo met gitaar ex. Geluid
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 1.995,- ex btw en BUMAShawn Barry boeken?Shawn “The Traveler” is een zeer getalenteerde singer songwriter met een passie in zijn leven: Muziek. Zijn roots liggen in Amerika maar zijn muziek brengt hem over de hele wereld. In 2012 komt zijn debuut album ‘Traveler ‘ uit bij Universal Music. Hij werkt aan twee kanten van de oceaan met de grootste muzikanten en dat is te merken. Zijn shows vol echte “pop songs” kennen een universele commerciële sound.

Shawn Barry boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Shawn Barry: Shawn Barry huren, Shawn Barry inhuren, Shawn Barry boeken, boekingen Shawn Barry, artiestenbureau Shawn Barry, artiestenburo Shawn Barry, prijs Shawn Barry, boekingskantoor Shawn Barry, Shawn Barry kosten, Shawn Barry management

Shawn Barry
Follow me on Twitter Follow me on Facebook
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten