<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zangeres
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
Inclusief monitorset.
Bezetting:
1
Prijs: *
V.a. € 3.950,- ex btw ex BUMAJoan Franka boeken?Joan Franka is singer songwriter en bekend van haar deelname aan het eerste seizoen van The Voice of Holland en natuurlijk het Eurovisie Songfestival. Joan Franka is niet een typische feestact maar des te geschikter wanneer u op zoek bent naar een opvallende en zeer muzikale act tijdens uw event.

Tijdens het Nationale Songfestival van 2012 is Joan Franka met het nummer “You and Me” uit 6 kandidaten gekozen om Nederland te vertegenwoordig op het Eurovisie Songfestival in Baku. In de grote finale werd ze op zondag 26 februari gekozen door het Nederlandse publiek en een vakjury tijdens een wervelende show waarin het nog erg spannend werd tussen de finalisten.

In juli 2010 werd Joan gescout via youtube door Dave Heijneman. Hij belde Joan op en vroeg of zij mee wilde werken aan een nieuwe talentenjacht: The Voice Of Holland. Na een korte overweging heeft zij besloten mee te doen. Al voor de Blind Auditions hoopte ze dat VanVelzen zou omdraaien, en dat deed hij!

Na drie liveshows moest Joan uiteindelijk TVOH verlaten, maar ze door haar optredens in het televisie programma gaan er veel deuren open en mag ze onder andere een album opnemen. Joan is op dit moment bezig met het maken van dit album, waarbij Joan alle nummers zelf (mee)schrijft. Haar debuutalbum zal dan ook een echt Joan Franka album zijn waarbij de invloed van de muziek uit de jaren 60 duidelijk hoorbaar is.


Joan Franka boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Joan Franka: Joan Franka huren, Joan Franka inhuren, Joan Franka boeken, boekingen Joan Franka, artiestenbureau Joan Franka, artiestenburo Joan Franka, prijs Joan Franka, boekingskantoor Joan Franka, Joan Franka kosten, Joan Franka management

Joan Franka
Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten