<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30min.
Geluid:
Incl. B-set.
Bezetting:
1
Prijs: *
V.a. 1.295,- ex btw ex BUMAFrank In Person boeken?Frank In Person brengt een indrukwekkende hommage aan Frank Sinatra inclusief The Looks en The Moves! Als u op zoekt bent naar romantiek, stijl, casino's of mafia dan mag deze act aan uw evenement niet ontbreken. Zijn warme stemgeluid en perfecte timing zijn ongeevenaard! Frank In Person brengt in zijn show de mooiste ballads, de lekkerste swing en de bekendste meezingers uit het repertoire van The Voice. Cliff Stark, de voormalige trombonist van Sinatra in Las Vegas, zei onlangs over Frank In Person: "This Dutch singer is amazing! That's as close as anyone else I've heard!"

Het kan geen toeval zijn dat de moeder van Frank In Person hem, door z'n blauwe ogen vernoemde naar ol' Blue Eyes, Frank Sinatra, die in die tijd z'n zoveelste come-back maakte. Vele jaren later blijkt namelijk dat The Voice ook in hem huist...! Hij hoorde zichzelf zingen en dacht - een beetje arrogant - dat kan ik ook! En hij kan het!

Nadat hij in de jaren '90 diverse clubs verraste met zijn optreden, ging Frank In Person zijn stem gebruiken bij het inspreken en inzingen van diverse commercials. Ook zijn er enkele dance-hits waarop zijn vocalen terug te vinden zijn. Medio 2004 pakte hij het Sinatra-repertoire weer op. En met succes gezien de vele optredens die Frank In Person inmiddels op zijn naam heeft staan.

Het succes van Frank In Person is velen niet onopgemerkt gebleven. Zo werd Frank gevraagd om de Live show te openen tijdens het Big Band thema bij 'Idols'. Vervolgens heeft Frank In Person een daverend optreden verzorgd in de 'Idols Backstage' show waarbij hij tevens een nummer ten gehore bracht met 4 vrouwlijke finalisten van Idols; Floortje, Angelique, Ellen en natuurlijk Idols winnares Rafala. Een optreden wat niet snel vergeten zal worden.

Ook was Frank In Person met zijn eigen 'Not Too Big Band' te gast in het programma Barend & van Dorp op Talpa. Bij Barend en van Dorp werd hij zelfs teruggevraagd in de uitzending om live ng een nummer te zingen met zijn 'Not Too Big Band', een waar unicum.
Daarnaast is Frank In Person ook te gast geweest bij Ruud de Wild.nl op Radio 538. Dit optreden was Ruud de Wild zo goed bevallen dat verschillende DJ's van Radio 538 Frank hebben verzocht jingles in te zingen voor hun radioprogramma's. Deze jingles zijn bijna dagelijks te horen op Radio 538.

Waan je met Frank In Person terug in de tijd van Las Vegas, films, romantiek en stijl!

Frank in Person is te boeken in verschillende settings. Solo met Tape optreden, met "The Ultimate Five" (5-mans combo), "The Not Too Big Band" (10-koppige bigband, en met "The Dizzy Jazz Orchestra" (19-koppige bigband).


Frank In Person boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Frank In Person: Frank In Person huren, Frank In Person inhuren, Frank In Person boeken, boekingen Frank In Person, artiestenbureau Frank In Person, artiestenburo Frank In Person, prijs Frank In Person, boekingskantoor Frank In Person, Frank In Person kosten, Frank In Person management

Frank In Person
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten