<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30min.
Geluid:
Incl. B-set.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 3.495,- ex btw ex BUMAJim Bakkum boeken?Jim Bakkum heeft in zijn jonge carrière uitsluitend hoogtepunten beleefd. Met meerdere top-10-hits, awards en gouden platen op zak, verzorgde Jim honderden succesvolle optredens en verkreeg hij hoofdrollen in de musicals ‘Grease’, ‘Fame’ en 'Hairspray'.

Jim is te boeken voor een tape optreden of live optreden met 4-koppige live-band. Tevens is Jim te boeken voor presentaties. Informeer naar de mogelijkheden!

Jim met live-band Showfacts:
• 45 minuten live optreden
• Met begeleiding van 4-koppige live-band
• Combinatie van Engels- en Nederlandstalig pop-repertoire, zowel eigen hits als covers
• Exclusief licht en geluid, inclusief monitortechnicus

Jim (tape-act) Showfacts:
• Met begeleiding van een gitarist
• 30 minuten tape optreden
• Inclusief B set


Jim Bakkum boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Jim Bakkum: Jim Bakkum huren, Jim Bakkum inhuren, Jim Bakkum boeken, boekingen Jim Bakkum, artiestenbureau Jim Bakkum, artiestenburo Jim Bakkum, prijs Jim Bakkum, boekingskantoor Jim Bakkum, Jim Bakkum kosten, Jim Bakkum management