<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zangeres
Tijdsduur:
1x30min.
Geluid:
Incl. B-set.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 2.795,- ex btw ex BUMANurlaila Karim boeken?Ze begon haar carrière in het Haagse rockcircuit, maar belandde uiteindelijk in het musicalwereldje. In 2007 bemachtigde Nurlaila de hoofdrol in de hitmusical ‘The Wiz’. Prompt werd deze musical tot publiekslieveling gekozen en zagen miljoenen mensen hoe Nurlaila iedere avond de sterren van de hemel zong in de rol van Dorothy. Volgens de directeur van Joop van den Ende Theaterprodukties heeft ze 1 van de mooiste musicalstemmen van Nederland. Eerder speelde Nurlaila al hoofdrollen in de musicals 'Fame', 'Miss Saigon' en 'Rent'. Vanaf april 2008 stond Nurlaila in de musicalklassieker Les Miserables, waarin ze de rol van Fantine vertolkte. Tot en met mei 2009 staat Nurlaila samen met Het orkest Koninklijke Luchtmacht in RockOpera in Concert, een avondvullend concert waarbij het allerbeste uit de bekendste rockopera’s wordt gebracht.

Daarnaast is Nurlaila Karim weer volop beschikbaar voor optredens op uw (bedrijfs)evenementen. Nurlaila is te boeken met het Brand New Day Powerblock: een spectaculaire show waarin alle grote musical- en soulhits zoals "A Brand New Day", "Fame" en "I'm Every Woman" de revue zullen passeren. Binnenkort is Nurlaila ook te boeken met haar Broadway Dreams show: een optreden waarbij Nurlaila de mooiste musical ballads zingt. Een indrukwekkend optreden met begeleiding van een pianist.

Powerblock Showfacts:
- Tape optreden
- Speelduur: 1 x 30 minuten
- Uptempo musical- & soul repertoire
- Gage is inclusief een geluidset B tot 1000 personen

Broadway Dreams Showfacts:
- Live optreden
- Speelduur: 1 x 30 minuten
- Musical ballads repertoire
- Inclusief pianist
- Gage is inclusief een geluidset B tot 1000 personen


Nurlaila Karim boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Nurlaila Karim: Nurlaila Karim huren, Nurlaila Karim inhuren, Nurlaila Karim boeken, boekingen Nurlaila Karim, artiestenbureau Nurlaila Karim, artiestenburo Nurlaila Karim, prijs Nurlaila Karim, boekingskantoor Nurlaila Karim, Nurlaila Karim kosten, Nurlaila Karim management

Nurlaila Karim
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten