<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Band
Tijdsduur:
3x45min.
Geluid:
Incl. tot 200 pers.
Bezetting:
2
Prijs: *
€ 1.050,- ex btw ex BUMACargoVibes boeken?CargoVibes staat voor sfeer, emotie, passie, klasse, exclusiviteit en een zeer bewogen muzikale interactie van topkwaliteit tussen de heren Vincent Vilouca en Duncan Bloom. Zij brengen u stijlvol entertainment wat puur en 100% live gespeeld en gezongen word.

Daarnaast heeft CargoVibes onmiskenbaar haar unieke eigen geluid met als handelsmerk een mix van akoestische gitaar, zang, percussie en diverse elektronische apparatuur die de heren zeer muzikaal bespelen en creatief inzetten. Als u uw exclusieve gelegenheid wilt aanvullen met een easylistening en midtempo gevoel van soul, pop en jazz sferen. Dan is CaroVibes de meest perfecte aanvulling voor uw event of welke gelegenheid dan ook. Vanuit een zeer intense setting, bespelen en bereiken zij intieme gelegenheden, maar ook een groot publiek.

Gun uw gelegenheid de crème de la crème voor een gegarandeerd succesvolle aanvulling op uw dag of avond. Laat uw gasten heerlijk genieten van CargoVibes.

CargoVibes Showfacts
• 3 x 45 minuten Live optreden
• Zeer uitgebreid repertoire
• Inclusief geluid tot 100 - 150 personen


CargoVibes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords CargoVibes: CargoVibes huren, CargoVibes inhuren, CargoVibes boeken, boekingen CargoVibes, artiestenbureau CargoVibes, artiestenburo CargoVibes, prijs CargoVibes, boekingskantoor CargoVibes, CargoVibes kosten, CargoVibes management

CargoVibes
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten