<< Terug

Categorie:
Bands
Artiestgroep:
Band
Tijdsduur:
1x75min.
Geluid:
Excl. licht & geluid.
Bezetting:
7
Prijs: *
€ 3.000,- ex btw ex BUMAiDance boeken?Alleen de vetste Dance Hits van de afgelopen 15 jaar worden zonder onderbrekingen en met veel energie, volledig live ten gehore gebracht! Sterke overgangen, niet eerder gehoorde Mash Ups en een onmiskenbare rauwe live sound zorgen voor een nieuwe beleving.

De energie spat van het podium met frontvocalisten Raffaëla Paton en Alex Sams, die het publiek in een ultieme climax naar ongekende hoogte weten te brengen.

Nummers van o.a. David Guetta, Swedish House Mafia, Black Eyed Peas, Daft Punk, Prodigy, Fedde Le Grand en Justin Timberlake vloeien moeiteloos in elkaar over en worden aangevuld met de bekendste Dance en Rock Riffs uit de muziekgeschiedenis.

Een onvergetelijke live show van zonder onderbrekingen en vol verrassingen!


iDance boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords iDance: iDance huren, iDance inhuren, iDance boeken, boekingen iDance, artiestenbureau iDance, artiestenburo iDance, prijs iDance, boekingskantoor iDance, iDance kosten, iDance management

iDance
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten