<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Presentatie
Tijdsduur:
Max. 4uur
Geluid:
N.v.t.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 1.975,- ex btwDennis Weening boeken?Deze Hagenees begon zijn carrière bij TV-West. Door zijn opvallende gedrag en presentatie skills brak Dennis in no-time door als presentator en werd hij razend populair in Den Haag en omstreken. Dennis wordt echt landelijk bekend wanneer hij aan de slag gaat als presentator van MTV. Dennis is te zien bij ‘Moviefacts’ en te horen als radio DJ op 3FM.

Na ‘Rock Nation’ sluit Dennis een televisiecontract af en was hij afgelopen jaar te zien als presentator op RTL5 van onder andere ‘Rude Tube’, ‘Ibiza 24/7’, ‘WipeOut’ en ‘So You Think You Can Dance’. Naast zijn televisiewerkzaamheden is Dennis ook veel te vinden op festivals door het hele land, waar hij de presentaties verzorgde van o.a. Paaspop Schijndel en Lowlands.

Showfacts Dennis Weening:
- Presentaties voor evenementen en festivals
- Presentaties tot 4 uur
- Inclusief voorbespreking op de dag van het evenement
- Vaste presentator RTL5


Dennis Weening boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Dennis Weening: Dennis Weening huren, Dennis Weening inhuren, Dennis Weening boeken, boekingen Dennis Weening, artiestenbureau Dennis Weening, artiestenburo Dennis Weening, prijs Dennis Weening, boekingskantoor Dennis Weening, Dennis Weening kosten, Dennis Weening management

Dennis Weening
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten