<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
Op aanvraag.
Bezetting:
1
Prijs: *
Op aanvraag.Dario boeken?Dario Kreuger startte zijn zangcarrière reeds op 21 jarige leeftijd. Het grote succes kwam in 1995 toen hij met het liedje “Zij gelooft in mij ” een dikke hit scoorde. In Nederland brak de tijd van de Apres Ski aan, het genre waarbinnen Dario is uitgegroeid tot één van de grote artiesten.

In 1996 kwam hij met het succesvolle liedje “De Clown”. Hierna volgende een reeks van leuke hits, albums en uiteraard mocht ook de dvd niet ontbreken. In 2005 kwam Dario met zijn gehele gezin in beeld door de real life soap op SBS 6, vanaf dat moment wist iedereen wie hij was. Hij vervolgde zijn carrière met een paar duetten, met o.a. George Baker, Jan Vayne, en natuurlijk tijdens zijn concert in 2007 met Sugar Lee Hooper en Benny Nijman.

Dit concert was voor hem een top moment in zijn bescheiden loopbaan als zanger. In het jaar 2008 besloot hij, van bekende liedjes om te toveren in après-ski liedjes, over te stappen naar eigen repertoire met een hoog meezinggehalte.

Dat resulteerde in 2009 in twee hits, “Vandaag is zo’n dag” en “Laat me leven zoals ik ben”. De nieuwe weg bleek een succesvolle beslissing, heel Nederland sloot Dario in zijn armen met deze nieuwe stijl. Met zijn nieuwe single “Zimmer Frei” ouwderwets apréski gaat hij wederom hoge ogen proberen te gooien.


Dario boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Dario: Dario huren, Dario inhuren, Dario boeken, boekingen Dario, artiestenbureau Dario, artiestenburo Dario, prijs Dario, boekingskantoor Dario, Dario kosten, Dario management