<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Presentatie
Tijdsduur:
Max. 4uur
Geluid:
N.v.t.
Bezetting:
1
Prijs: *
1.775,- ex btwGeraldine Kemper boeken?Met haar onvergetelijke lapdance maakte Geraldine furore tijdens n van de laatste rondes van 'Sterretje Gezocht'. Hiermee bewees deze durfal in n klap aan heel Nederland wat ze in haar mars heeft. Van de 8000 aanmelders kwam Geraldine uit de bus als de presentatrice die BNN zocht. Het nieuwe gezicht van de omroep mag zichzelf direct bewijzen in het programma 'Try Before You Die' en zet met buitenaardse precisie enorme graancircels midden in een veld. In haar eerste seizoen Spuiten en Slikken krijgt de benjamin haar eigen item 'Gerrie's eerste Keer' waarvoor ze van alles op het gebied van seks en drugs voor het oog van de camera uitprobeert. Ook langs de rode loper is ze veelvuldig te vinden om BN'ers de galajurken en vlinderstrikken van het lijf te vragen.

Geraldine krijgt de smaak van het presenteren goed te pakken. In Try Before You Die 2 laat ze bizarre wensen van bekende en onbekende kijkers uitkomen. En voor een potje drama draait Geraldine haar hand ook niet om. In de BNN-soap Hitsige Hetty slaat ze aan het acteren en vertolkt ze de hoofdrol.

Het afgelopen jaar sjeesde de BNN- presentatrice in aanloop op kerst het hele land door om dagelijks op Nederland 3 verslag te doen van originele acties voor 'Serious Request'. Voor Spuiten en Slikken maakt ze ook dit seizoen weer wekelijks uiteenlopende items; van vragen stellen op het Binnenhof over een actueel onderwerp als 'de wietpas' tot vol in een Lesbo feest duiken of een diepte interview met een transgender. Geraldine informeert de kijker met een open blik.

Geraldine Kemper is te boeken voor presentaties.

Showfacts Presentaties:
Presentaties voor evenementen, beurzen en congressen
- Presentaties tot 4 uur
- Inclusief voorbespreking op de dag van het evenement.


Geraldine Kemper boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Geraldine Kemper: Geraldine Kemper huren, Geraldine Kemper inhuren, Geraldine Kemper boeken, boekingen Geraldine Kemper, artiestenbureau Geraldine Kemper, artiestenburo Geraldine Kemper, prijs Geraldine Kemper, boekingskantoor Geraldine Kemper, Geraldine Kemper kosten, Geraldine Kemper management

Geraldine Kemper
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten