<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Presentatie
Tijdsduur:
Max. 3uur
Geluid:
N.v.t.
Bezetting:
1
Prijs: *
Op aanvraag.


Meer Gigi Ravelli boeken:
Meet & Greet

Gigi Ravelli boeken?Gigi wordt geboren op 28 juni 1982 in Laren. Het presenteren en optreden doet zij al op jonge leeftijd. Geen toneeluitvoering op school slaat zij over. Na de HAVO volgt Gigi in 1999 op het Dudok-college de studie Economie. En In 2003 begint Gigi aan haar opleiding Communicatie in Amsterdam. Alleen een studie is voor haar niet genoeg. Gigi staat ook op de planken met de toneelgroep Rien ne va plus in 2005 en volgt de theateropleiding bij het Crea Theater in Amsterdam. 2006 is het jaar dat Gigi landelijk op televisie verschijnt. Door SBS Games wordt zij gevraagd om te gaan presenteren. Een jaar lang is Gigi regelmatig bij SBS en Net5 te zien en doet zij menig mannenhart sneller slaan.

Goede Tijden, Slechte Tijden
De verschijning van Gigi gaat niet onopgemerkt voorbij. Zo wordt zij in 2007 gevraagd om auditie te doen voor GTST. En met succes! Vanaf 17 april is Gigi te bewonderen in de populairste soap van Nederland Goede Tijden, Slechte Tijden. Daarin speelt zij de rol van Lorena Gonzales de dochter van Rosa. In de serie is zij soms een bitchy vrouw die een relatie heeft met Nick, de zoon van Ludo. In augustus 2008 begint Gigi aan een nieuw seizoen van GTST. Daarin staat voornamelijk haar relatie met Bing centraal. Ook in het seizoen van 2009/2010 zal zij voor de nodige opschudding zorgen in Meerdijk..

Ook in andere programma's is Gigi een graag geziene gast. Zo wint zij in 2007 de nationale geheugentest. In 2009 doet Gigi mee aan de populaire en swingende RTL4 programma's Dancing with the Stars en Let's Dance. Ook speelt zij een gastrol in Draadstaal en de TV kantine. En viert zij, in een RTL4 commercial, samen met Marly en Koert-Jan de zomer.

Fight Cancer
In de zomer van 2008 doet Gigi namens Fight Cancer mee aan de Peking Challange Race. Op 12 juli begint zij aan haar spannende tocht. Gigi is tevens ambassadrice van Fight Cancer, de jongerentak van KWF. Zij zet zich actief in voor diverse acties en campagens van Fight Cancer zoals de actie veilig zonnen.

Evenementen/Campagnes
Gigi is een opvallende en veelgevraagde persoonlijkheid. Zo verzorgt Gigi voor diverse evenmenten de presentatie. Dit varieert van een gala tot een verkiezing en van een produktpresentatie tot een filmpremiere. In 2008 en 2009 is Gigi het gezicht van Duurzaam Amsterdam een campagne die drie maanden lang te zien is (TV Commercial en printcampagne) in Amsterdam en omstreken.

Gigi Ravelli is te boeken voor presentaties, VIP bartending, Meet & Greets en op aanvraag voor een workshop 'Acteren'. Informeer naar de mogelijkheden!


Gigi Ravelli boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Gigi Ravelli: Gigi Ravelli huren, Gigi Ravelli inhuren, Gigi Ravelli boeken, boekingen Gigi Ravelli, artiestenbureau Gigi Ravelli, artiestenburo Gigi Ravelli, prijs Gigi Ravelli, boekingskantoor Gigi Ravelli, Gigi Ravelli kosten, Gigi Ravelli management

Gigi Ravelli
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten