<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Presentatie
Tijdsduur:
Max. 3 uur
Geluid:
N.v.t.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 2.500,- ex btw


Meer Marly van der Velden boeken:
Meet & Greet

Marly van der Velden boeken?Al jong stond Marly van der Velden als danseres op het podium. Ze trad op in verschillende theaterproducties, met als hoogtepunt een dansoptreden in een bomvolle Kuip. Marly bracht het als Latin danseres tot de Nederlandse kampioenschappen. Acteerervaring deed Marly op tijdens de acteerworkshops die ze volgde, en op de jeugdtheaterschool. In 2005 breekt Marly landelijk door met haar rol van Nina Sanders in GTST. En ook dit seizoen zal zij weer te zien zijn in de nog immer populaire soapserie. Marly heeft ook kennisgemaakt met presenteren.

Ze heeft de presentatie gedaan voor een aantal afleveringen van ’At Nick’ op Nickelodeon en deed mee aan de RTL4 programma’s; ’Alles is Kerst’, ’Ik hou van Holland’ en ’Wie kent Nederland’. Ook viert zij, in een RTL4 commercial, samen met Gigi en Koert-Jan de zomer.


Marly van der Velden boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Marly van der Velden: Marly van der Velden huren, Marly van der Velden inhuren, Marly van der Velden boeken, boekingen Marly van der Velden, artiestenbureau Marly van der Velden, artiestenburo Marly van der Velden, prijs Marly van der Velden, boekingskantoor Marly van der Velden, Marly van der Velden kosten, Marly van der Velden management

Marly van der Velden
Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten