<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Presentatie
Tijdsduur:
Max. 4 uur
Geluid:
N.v.t.
Bezetting:
1
Prijs: *
V.a. € 2.475,- ex btw


Meer Nicolette Kluijver boeken:
Meet & Greet

Nicolette Kluijver boeken?Nicolette reisde als model de wereld over en kwam via een auditie binnen bij 6Pack. Twee seizoenen lang maakte ze veelbesproken items voor het programma. Haar talent bleef niet onopgemerkt. In 2006 ging Nicolette aan de slag bij BNN, waar ze meteen het 'Spuiten en Slikken'-team kon versterken. Hoe langer ze bij BNN zit, hoe gekker het wordt. Naast alle sex- en drugsavonturen zoekt Nicolette voor 'Try Before You Die' haar grenzen op en belandt ze in de meest bizarre situaties.

Zo viel ze samen met Sophie Hilbrand het NOS Journaal binnen voor de Klimaatpolitie, won ze een illegale straatrace van Dennis in Jakarta voor het programma 'Weg Met BNN'. Ook deed ze mee aan 'Crazy 88' en maakte ze dagelijks een reportage tijdens 'Serious Request'. Onlangs mocht Nicolette zelfs een nominatie voor de Televizier Talent Award op haar naam zetten.

Nicolette presenteert ook dit seizoen samen met haar BNN -collega Zarayda Groenhart 'Spuiten en Slikken', is te zien in 'Try Before You Die 2' en stapt weer op het vliegtuig voor '3 op reis'.

Nicolette Kluijver is te boeken voor presentaties en Meet & Greet / VIP Bartending.

Showfacts Presentaties:
- Presentaties voor evenementen, beurzen en congressen
- Presentaties op basis van maximaal 4 uur
- Inclusief voorbespreking op de dag van het evenement


Nicolette Kluijver boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Nicolette Kluijver: Nicolette Kluijver huren, Nicolette Kluijver inhuren, Nicolette Kluijver boeken, boekingen Nicolette Kluijver, artiestenbureau Nicolette Kluijver, artiestenburo Nicolette Kluijver, prijs Nicolette Kluijver, boekingskantoor Nicolette Kluijver, Nicolette Kluijver kosten, Nicolette Kluijver management

Nicolette Kluijver
Follow me on Twitter Follow me on Facebook
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten