<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Presentatie
Tijdsduur:
Max. 4 uur
Geluid:
N.v.t.
Bezetting:
1
Prijs: *
Op aanvraag.


Meer Sascha Visser boeken:
DJ

Sascha Visser boeken?Plotsklaps verliefd was Sascha Visser toen hij door zijn broer werd uitgenodigd om in 2009 plaats te nemen achter de draaitafels in een Rotterdamse club. Zijn broer was al een tijdje bezig met draaien en het leek hem leuk om een keer samen met Sascha in de DJ-booth te staan. Mensen entertainen doet Sascha vanaf dat moment niet meer alleen via de televisie, maar ook live in de discotheken. De liefde voor het draaien bleef maar groeien en inmiddels mixt hij wekelijks tracks in elkaar in talloze clubs door heel Nederland.

Zo stond de zomer 2012 in het teken van weinig slapen, veel vliegen en veel draaien. De Spaanse costa is ook dit jaar weer op z'n kop gezet en ook de eerste festivals hebben zich in 2012 gemeld om Sascha te laten opdraven.

Sascha Visser heeft een voorliefde voor techhouse / houseplaten waarbij de klanken van de jaren 90 niet geschuwd worden. Ook wel vrouw-vriendelijke, goed dansbare housemuziek genoemd.


Sascha Visser boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Sascha Visser: Sascha Visser huren, Sascha Visser inhuren, Sascha Visser boeken, boekingen Sascha Visser, artiestenbureau Sascha Visser, artiestenburo Sascha Visser, prijs Sascha Visser, boekingskantoor Sascha Visser, Sascha Visser kosten, Sascha Visser management

Sascha Visser
Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten