<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Presentatie
Tijdsduur:
Max. 3 uur
Geluid:
N.v.t.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 2.750,- ex btw


Meer Valerio Zeno boeken:
DJ

Valerio Zeno boeken?Valerio wist als klein Italiaantje al dat hij bij de tv wilde gaan werken. Na een avontuurtje achter de camera bij 'Big Brother' volgde een spoedcursus bij '6Pack' (wie is er niet groot mee geworden). Na twee seizoenen '6Pack' stapte Valerio over naar TMF, waar hij dagelijks bij wildvreemde mensen in bed kroop in 'Wakker Worden Met Valerio'.

'Valerio in de sneeuw', 'Valerio duikt onder', 'Valerio’s Datingshow' en 'de TMF Awards' volgden. In 2007 verscheen de presentator voor het eerst in een speelfilm; de door Kim van Kooten geschreven romantische komedie 'Alles is liefde' met Carice van Houten, Paul de Leeuw, Chantal Janzen, Marc-Marie Huijbregts en Wendy Van Dijk.

Bij BNN gaat Valerio meteen op drie fronten tegelijk aan de slag. Voor 'je zal het maar hebben' gaat hij met jongeren op pad die, ondanks hun ziekte, afwijking of aandoening, hun lust for life niet hebben verloren. Ondertussen voert hij met Dennis een keiharde strijd in 'Dennis vs Valerio' om uit te maken wie de echte kerel is. Die strijdbijl wordt weer begraven als de twee op zoek gaan naar een nieuwe presentatrice in het programma 'Sterretje Gezocht', waarvoor ze duizenden nieuwe Katja’s, Bridgets en Yolanthes mogen keuren.

Valerio is beschikbaar voor presentaties als DJ met een eclectische set: een mix van House, Elektro, Hip Hop & R'nB!

Showfacts Valerio Presentaties:
- Presentaties voor evenementen, beurzen en discotheken
- Presentaties tot 3 uur
- Inclusief voorbespreking op de dag van het evenement.


Valerio Zeno boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Valerio Zeno: Valerio Zeno huren, Valerio Zeno inhuren, Valerio Zeno boeken, boekingen Valerio Zeno, artiestenbureau Valerio Zeno, artiestenburo Valerio Zeno, prijs Valerio Zeno, boekingskantoor Valerio Zeno, Valerio Zeno kosten, Valerio Zeno management

Valerio Zeno
Follow me on Twitter Follow me on Facebook
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten