<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Meet & Greet
Tijdsduur:
1x60min.
Geluid:
N.v.t.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 1.675,- ex btw


Meer Miljuschka boeken:
Presentatie

Miljuschka boeken?Miljuschka Witzenhausen werd op 10 juli 1985 geboren in Amsterdam. Op 4-jarige leeftijd begon ze al met een dansopleidi+I81ng en groeit haar liefde voor muziek, dans en jeugdtheater.

Ze ontwikkelt zichzelf als een creatieve, energieke bezige bij. Zo presenteert ze tijdens haar schooltijd het Café Chantant, een jaarlijks terugkerend multicultureel weekend op het Vossius Gymnasium.

In 2003 behaalt Miljuschka haar Gymnasium diploma en begint ze aan de universiteit de studie rechten. Al snel realiseert ze zich dat entertainment haar grote liefde is en besluit ze de studie te beëindigen.

Tot oktober 2007 is Miljuschka 3 jaar lang één van de VJ's bij TMF. Zij presenteerde daar programma's als o.a. Dag Top 5, Kweekvijver, TMF op Weg en natuurlijk TMF Reaction waarin ze dagelijks te zien is. Verder presenteerde zij de jaarlijkse TMF Awards. Naast de dagelijkse interviews in Reaction heeft Miljuschka veel bekende namen geïnterviewd waaronder Joss Stone, Akon, 50 Cent, Rihanna, Take That, Linkin'Park, Sugababes, Mel C. en Within Temptation.

Miljuschka zet zich daarnaast ook in als ambassadrice voor Dance4Life, een organisatie waarbij jongeren zelf het heft in handen nemen in de strijd tegen HIV en aids.

Vanaf 28 november 2008 speelt Miljuschka de rol van Jacqueline Brunel in de dagelijkse soapserie ONM. Daarnaast is Miljuschka te zien in de internetsoap SOUND, waarin zij de hoofdrol van DJ Joy vertolkt. Ook in 2008 is Miljuschka te zien als presentatrice van het realityprogramma Op safari in Noord-Holland, dat wordt uitgezonden op TV Noord-Holland.

Miljuschka zal ook het komende jaar nog veel van zich laten zien en horen.


Miljuschka boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Miljuschka: Miljuschka huren, Miljuschka inhuren, Miljuschka boeken, boekingen Miljuschka, artiestenbureau Miljuschka, artiestenburo Miljuschka, prijs Miljuschka, boekingskantoor Miljuschka, Miljuschka kosten, Miljuschka management

Miljuschka
Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten